Door gewoon te geloven in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens. Zo wordt het ongewone gewoon door de mens weer natuurlijk te laten zijn binnen de context van zijn of haar woon-, werk- en leefwereld. Hoe ongewoon gewoon is dat… Zo brengen we de mens weer terug in de structuur en cultuur van teams en organisaties

Ik wil het ongewone

Innervatie en doelgerichte transformatie vanuit de kracht van de collectiviteit en de verantwoordelijkheid van ieder individu… transformatie vanuit co-creatie voor gelukkige mensen in succesvolle en gezonde organisaties

Ik wil het ongewone

Ontplooi de wereld, start de duurzame ontplooiing bij jezelf! Stel je eens voor dat we in een wereld leven waar de mens binnen de context van zijn woon-, werk- of leefwereld weer volledig natuurlijk mag zijn? Innervatie door InnerVators met oog, oor en hart voor de onbewuste aansturing van jouw ontplooiing… zo doorbreken we de vicieuze cirkel omdat we van de cirkel der verandering onze natuur maken

Ik wil het ongewone

“Vind structuur waar je woont werkt of leeft, en cultuur als persoonlijkheid. Want jij bent natuurlijk gewoon door van nature ongewoon te zijn.”

Ontdek de film!

NATUURLIJK ONGEWOON

  • Spoken Word Christopher Blok
  • Dans Alexander Cyr Bezuijen
  • Gepubliceerd op 11 april 2019

DELEN

Over structuur, cultuur en natuur en…en jij ongewoon gewoon natuurlijk jezelf

Vind structuur waar je woont, werkt of leeft en cultuur als persoonlijkheid. Jij bent natuurlijk gewoon door van nature ongewoon te zijn. De eerste film uit een reeks van 3. Een verfilming van een spoken Word, een kunstuiting, een gestructureerde kunstvorm dat een verhaal vertelt dat verteld dient te worden. Een verhaal over InnerVida. Maar vooral… een verhaal over jou.

Dit is ons laatste project… In 2030 bestaan wij niet meer…

TOTSTANDKOMING

De komende jaren raast er een storm van fundamentele veranderingen over de wereld. De organisaties die zich het beste aanpassen aan de context en flexibel het systeem beheersen… die organisaties overleven.

In 2030 hebben we allemaal een chip in ons… allemaal toegang tot dezelfde kennis. Dat betekent dat de buurvrouw op de hoek dan dezelfde kennis heeft als die wij bij InnerVida hebben.

Datzelfde geldt voor jou! In 2030 is jouw beroep misschien ook wel verdwenen. In 2030 is top down aansturing weggesaneerd en bottom up besluitvorming heel gewoon. In de continue lerende organisatie ben jij straks de ambassadeur van de leercultuur, van Human Being Management, neem jij de regie vanuit Circulair Leiderschap en pak je de verantwoordelijkheid over jouw ontplooiing.

Ben je als human being flexibel genoeg om mee te bewegen? En zorg je daarmee dat jij gelukkig bent in je bestaansrecht?

Dan doen we hetzelfde, realiseren hoe jij gelukkig kan zijn in de context waarin je woont, werkt en leeft. Dan denk je na over hoe jouw talentkapitaal optimaal tot zijn recht komt en jij je natuurlijke zelf bent. Dat is InnerVatie… en jij de InnerVator.

Daarom een ongewoon gewone film met als basis de unieke kunstuiting van een spoken word en een dans waarbij jouw ontplooiingspotentieel tot uiting komt. Een film over co-creatie, lef en InnerVatie en onze nieuwe strategie.

Wij zijn geen coachingsbureau, geen trainingsinstituut. Wij zijn InnerVators in Vision in Human Being Design. Wij zijn ongewoon gewoon omdat vanuit onze VHBD filosofie mensen weer natuurlijk mogen zijn in organisaties en de wereld.

Hoe we dat doen? Gewoon door van nature ongewoon te zijn en oordeelloos te luisteren, de echte verbinding aan te gaan, jou als spiegel van onze kwaliteit te zien, als geen ander duurzame ontplooiing echt te begrijpen en het lef te hebben het ongewone gewoon te maken door jou in je natuurlijke kracht te zetten.

Kijk en vind structuur waar je woont, werkt of leeft en cultuur als persoonlijkheid. Want jij bent natuurlijk gewoon door van nature ongewoon te zijn.

SPOKEN WORD

Vind structuur waar je woont,

werkt of leeft en cultuur als persoonlijkheid.

Jij bent natuurlijk gewoon

door van nature ongewoon te zijn.

Iedereen heeft een unieke bouw

waarin je bent gehuisvest.

Dat maakt jouw succesvolle ontplooiing vergelijkbaar met architectuur.

Dus als een architect tuur ik naar de potentie die je in huis hebt.

Door met architectonische precisie te kijken

naar de bouwstenen die bijdragen

aan het succes dat je aan het bouwen bent,

van de 1e heipalen tot de mijlpalen.

De ontplooiingsarchitect

kijkt naar elk apart segment

en laat met elke verdieping zien dat wat complex is,

een simpele fundering heeft als een appartement.

Dit noemen we ontplooiing op maat;

omdat meten weten is

en wij op basis van jouw profiel, schetsen

hoe de blauwdruk van je ontplooiing getekend is.

Zo kunnen we inspiratie

uit onze universele bouw putten

en bouwen we aan jouw innerlijke leven,

waar je de wereld mee verbetert.

Zet de 1e stap nog vandaag

en ontdek je potentiële levenspad.

Waar je alleen nu, in het heden,

uit je verleden stapt: de toekomst in.

Ga als een speer. Punten genoteerd.

Formuleer het doel concreet,

want je kan als beton gewapend met kennis de formule leren,

van hoe de constructie van je ontplooiing voldoet als frame.

Het ontplooien van de wereld

begint bij jezelf,

omdat je het externe

vanuit de interne wereld verhelpt!

Zo vind je structuur waar je woont,

werkt of leeft en cultuur als persoonlijkheid,

want jij bent natuurlijk gewoon

door van nature ongewoon te zijn.

Ongewone dans door Alexander Cyr Bezuijen

“Ik hou van een uiting geven van hetgeen wat diep in mij trilt. De dans geeft mij een uitgebreide keuze van kleuren waarmee ik oneindig wil bewegen. Als ik luister naar de woorden van een spoken word, kan ik alleen maar uitbeelden hoe het mij raakt. Het voelt echt.”

Alexander Cyr Bezuijen is een gevarieerde danser met een ruime achtergrond in zowel ballet als moderne dans. Hij heeft als professioneel danser gewerkt bij verschillende gezelschappen, waaronder het Scapino Ballet in Rotterdam en het Nederlands Dans Theater (NDT2) in Den Haag. Zijn levenswens is het promoten en brengen van mentale en lichamelijk gezondheid door middel van dans. Daarvoor werkt hij nu aan zijn eigen bewegingsleer om geest en lichaam samen te brengen. Daarnaast werkt hij als dansdocent en mobiliteitstrainer om met passie mensen verder te brengen in hun vermogens. Als laatste is zijn liefde om zelf te dansen nog steeds erg groot en werkt hij als freelancer om zo op een intieme manier emoties op te wekken bij mensen.

HET VERHAAL

Vind structuur waar je woont, werkt of leeft

Door gewoon te geloven in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens. Zo wordt het ongewone gewoon door de mens weer natuurlijk te laten zijn binnen de context van zijn of haar woon-, werk- en leefwereld. Hoe ongewoon gewoon is dat…. Zo brengen we de mens weer terug in de structuur en cultuur van teams en organisaties. Wij geloven in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker in succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken. Wij geloven ook dat organisaties regels en processen nodig hebben, die als een rode draad door een organisatie verweven worden. Deze rode draad is een houvast, een kader en biedt als contractering aan de voorkant een handvat voor de natuurlijke mens in de organisatie.

LOCATIES

De locaties voor de ongewoon gewone film zijn zorgvuldig uitgezocht en gescreend. De gekozen locaties passen als een warme winterjas bij ons ongewoon gewone verhaal. Een verhaal met een missie, visie, filosofie en kernwaarden. We hebben in dit geval gekozen voor De luchtbrug de Luchtsingel in Rotterdam en de Fenix Food Factory op Katendrecht.

Waarom… omdat de luchtbrug centraal staat voor verbinding, verbinding in de maatschappij tussen de regels en processen, die we als rode draad nodig hebben en de mensen die zich daarmee verbinden. Hij staat ook centraal voor het oude en het nieuwe en dus de verandering in onze wereld waar we allemaal mee te maken hebben. De luchtbrug staat dus voor structuur in ons leven van waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. De luchtbrug

En op Katendrecht de kade bij de Fenix Food Factory… Katendrecht vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, tegenwoordig home of the hip en droombestemming voor foodies. Een Rotterdams schiereiland dat is meegegaan met de tijd… oog en oor heeft gehad voor de mens en met wat deze in de huidige tijd nodig heeft. Katendrecht heeft structuur aangebracht waarin de mens volledig mens kan en mag zijn in zijn woon-, werk- of leefwereld. Katendrecht de Fenix Food factory

BEHIND THE SCENES

MEER INFO

Deze ongewoon gewone film is tot stand gekomen door een ongewoon gewoon bedrijf, InnerVida OntplooiingsArchitecten. Wilt u zich ook op een ongewone wijze gewoon ontplooien.

InnerVida

SUCCESVOLLE ORGANISATIES

Met co-creatie scheppen we een individuele aanpak, en zo maken we het ongewone gewoon met de op maatstaf.

Bekijk de film